Nenad Zimonjić i Majkl Lodra plasirali su se u finale Sinsinatija pobedom nad Huanom Kabalom i Florijanom Majerom nakon super taj-brejka 4:6, 6:3,10:4.

Kabal i Majer su osvojili prvi set 6:4, ali su Zimonjić i Lodra kasnim brejkom u drugom setu izjednačili na 1:1.

U super taj-brejku su Srbin i Francuz dominirali, lako stigli do 7:0 i potom konačnih 10:4. Protivnici u finalu biće im Bupati i Paes, koji su pobedili braću Brajan sa 1:6. 7:6, 10:7.

Od samog starta usledila je velika borba, s tim što su Kabal i Majer mnogo bolje servirakli i brane gemove na svoj servis, a već u petom germu došli su do brejka. U šestom gemu viđena je velika borba, ali Srbin i Francuz nisu uspeli da vrate brejk.

Do kraja seta Zimonjić i Ljodra nisu dobili novu brejk priliku, te su Kolumbijac i Nemac rešili prvi set u svoju korist 6:4.

U drugom setu viđena je mnogo tvrđa igra, gde u prvih pet gemova nijedna strana nije imala brejk šanse, a svi su bili sigurni na servis. U završnici seta Zimonjiću i Lodri bila je dovoljna samo jedna (i jedina) brejk šansa da izjednače na 1-1.

Srbin i Francuz su potom slomili otpor protivnika i veoma lako došli do 7:0 u super taj-brejku. Sledi odgovor Kabala i Majera koji dolaze do 9:4, ali su Zimonjić i Lodra potom sigurni i stižu do konačnih 10:4 i novog finala.