U poslednjem meču B grupe završnog Mastersa u Londonu Nenad Zimonjić i Majkl Ljodra izgubili su od Maksa Mirnjija i Danijela Nestora sa 3:6, 6:3, 10:7.

Trećom pobedom u Londonu belorusko-kanadska kombinacija plasirala se u polufinale

Srpsko-francuska kombinacija je dobila prvi set sa 6:4. Brejk prednosti koji su čuvali do kraja seta Zimonjić i Lodra stekli su u sedmom gemu. U prvom setu Mirnji i Nestor nisu imali nijednu brejk šansu pošto su Zimonjić i Ljodra bili sigrurni kada su servirali.

Srpski i francuski teniser su napravili brejk već u trećem gemu, ali su Mirnji i Nestor do kraja seta osvojili dva gema na servis Zimonjića i Lodre iskoristivši jedine dve brejk lopte. Kanađanin i Belorus su stigli do 1:1 u setovima i taj brejka koji je odlučivao ko će u polufinale.

Odlično su Zimonjić i Lodra „ušli“ u taj brejk, vodili sa 3:1 i 6:3, a onda su Mirnji i Nestor napravi seriju od četiri vezana poena i preokrenuli rezultat. Ubrzo su došli i do dve meč lopte (9:7), a iskoristili su prvu posle srećno osvjenog poena. Posle udarca Mirnjija lopta je zakačila mrežu, ali je pogodila liniju u polju Zimonjića i Lodre.