Ziki i Lodra osvojili Vašington. Preokretom do pobede. Srpski teniser Nenad Zimonjić u paru sa Francuzom Mikaelom Lodrom pobedio je u finalu Horija Tekaua iz Rumunije i Roberta Lindšteda iz Švedske sa 2:1.
Srpsko-francuska kombinacija uspela je da se podigne sa kolena i zasluženo trijumfuje. Protivnici nisu iskoristili prednost od 1:0 u setovima i 4:1 u drugom setu.

Posle velike borbe prvi set je rešen u taj brejku. Tekau i Linšted imali su više koncentracije i uspeli su da osvoje taj-brej sa 7:3.

Zimonjić i Lodra dugo nisu mogli da izbace iz glave gubitak prvog seta. Protivnici to koriste i stižu do brejka, a potom i do prednosti od 4:1. To kao da je trglo srpsko-francuski par. Zaigrali su dosta angažovanije i uspeli da stignu do izjednačenja. Tako da je i drugi set ušao u taj brejk.

Izjednačena borba u taj brejku. Ipak Zimonjić i Lodra uspevaju da iskoriste svoju šansu i trijumfiju sa 8:6, i stignu do izjednačenja u setovima.

U odlučujući, produženi taj brejk, treći set, srpsko-francuska kombinacija je ušla sa psihološkom prednošću. To im je ulilo dodatno samopouzdanje i veru u trijum. Stiču prednost i rešavaju treći set u svoju korist sa 10:7, za konačnih 2:1 u setovima.