Nenad Zimonjić kazao je da mu je žao što Ilija Bozoljac i on nisu timu doneli opstanak u Svetskoj grupi DK, ali da tim i dalje ima prednost u duelu sa Indijom.

On i Bozoljac su dobili prva dva seta u Bangaloru, ali je posle Zimonjić imao problema sa zdravljem, tako da su izgubili od Leandera Paesa i Rohana Bopane.

Poslednjeg dana, u nedelju od 12.30 sati, na teren će prvo izaći Devarman i Lajović, dok će posle njih igrati Bambri i Krajinović.

Mogao sam da budem zadovoljan igrom do tada, posle toga sam pao. Svestan sam toga i nema izgovora. I dalje imamo 2:1 i sutra nas čekaju dva izuzetno važna meča. Verujem da su Duci (Dušan Lajović) i Filip (Krajinović) spremni. Žao mi je što Ilija i ja nismo doneli pobedu Srbiji„, rekao je Zimonjić.

Selektor Bogdan Obradović čestitao im je na borbi, rekavši da je to suština Dejvis kupa i kazao da tim nije izgubio optimizam.

Ulazimo u treći dan sa velikom prednošću od 2:1. Imamo veliko samopouzdanje, ostajemo sa pozitivnom energijom. Ovakvi porazi teško padaju jer su obojica zaslužili da pobede. Ovo su teške rane, ali prevazići ćemo i to. Idemo uzdignuta čela u novi dan„, rekao je Obradović.