Teniser Srbije Nenad Zimonjić izjavio je u Pragu da nije iznanađen ružnim gestom Radeka Štepaneka posle meča sa Jankom Tipsarevićem.

„Ja igram turnire veoma dugo i imao sam prilike sa njim da igram mnogo puta.“

Zimonjić je ponovio da je posle pobede u pet setova, posle više od pet sati igre, Tipsarević prišao mreži da se pozdravi sa protivnikom, a da mu je Štepanek pokazao srednji prst i rekao „nešto veoma ružno“.

„Štepanek je uradio nešto što je moglo da se očekuje od njega. Mislim da je Because it stands, Okada continues to be under analysis for accusations of breaking the united states&#8217 anti-bribery laws and regulations relevant to improper obligations produced by Universal to Pagcor authorities so that they can secure a best casinos online license within the Philippines. on najmanje simpatičan momak od svih tenisera, naročito na terenu“, rekao je Zimonjić.

Štepanek je negirao da se dogodio incident.

„Pozdravili smo se i ne želim da to više komentarišem, jer nam predstoji veoma važan dan. Potrebna nam je još jedna pobeda za treći poen u četvrtfinalu i to je jedino na šta treba da se fokusiramo“, rekao je Štepanek.

Češka Dejvis kup reprezentacija povela je posle pobede u dublu sa 2:1, a u nedelju su na programu dva singl meča.

Pobednik će u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa igrati sa boljim i duela izmedju Argentine i Hrvatske.